Polisskolan - Vad hände sen?, del 3

      

LESLIE EASTERBROOK (1949-) - Callahan

Så var det dags för den första kvinnan i serien, och jag hoppas inte att jag börjar bli tjatig med mina polisskolan inlägg. Alla minns vi (iaf vi grabbar) Lt. Callahan i filmerna. Hon var den stenhårde polisen med ett tufft yttre, men som innerst inne verkligen var helylle. Callahan är på ett sett unik, hon är den enda som (åtminstone om jag minns rätt) gör en typ av sidbyte i första filmen - hon börjar med att vara en av Harris lakejer, men till sist blir hon en i "gänget". Callahan är den av gruppen vars bakgrund är lite dunkelt. Callahan var med i alla filmer förutom nummer 2.

Easterbrook debuterade 1980 i filmen Kärlekens prestige, i regi av Sidney Lumet. Hennes nästa film kom att bli Polisskolan. Under 80-talet blev hon ett välkänt ansikte i diverse tv-serier, men det är rollen som Lt. Callahan som hon har kommit att bli mest känd för. Easterbrook är även en röst talang och har gjort rösten i flertalet tecknade serier, hon har även tack vare sin röst fått sjunga nationalsången på Super Bowl 1983.
Under 90-talet fortsatte Easterbrook att medverka med inhopp i ett par serier, men hon medverkade enbart i 4 filmer under dessa tio år, varav den ena var Polisskolan 7.
Men så i och med ett nytt millenium så började Easterbrook dyka upp i fler filmer, och 2005 fick en roll i Rob Zombie's The Devils Rejects. Anledninge till att hon blev castad var att hon är väldigt lik Karen Black, skådespelerskan, vars roll Easterbrook nu ersatte. Kanske var denna film lite av ett nytt genombrott för Easterbrook, hon har iaf efter detta sets i remaken av Halloween och med en mindre roll i The Heartbreak Kid, tillsammans med Ben Stiller. Snart ser vi henne i Black Water Transit, Hollywood & Wine och Memories of Murder.

Kommentarer
Postat av: Tessa

oj, är det hon... de hade jag inte kunnat gissa mej till. big change.

Adam, du kan inte bli tjatig med dessa inlägg. =)

2008-07-24 @ 00:13:36
URL: http://swedishbombaygirl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0